SHOP

Kan ik bij jullie een cadeaubon kopen?
Ja, zeker. 
1. Een papieren cadeaubon verkopen wij in 1 van onze restaurants, waarvan je zelf het bedrag kunt bepalen. Wij kunnen deze helaas niet opsturen. Deze kun je zowel online voor bezorgen of afhalen inleveren of in een van onze zaken.
2. Online cadeaubon: We verkopen ook online cadeaubonnen, die zijn te bestellen via kijkduin@desushimeisjes.nl. Deze cadeaubonnen kun je gebruiken voor online bestellingen (bezorgen en afhalen), door de unieke code te verzilveren op onze site. Let op: de online gift vouchers zijn gekoppeld aan een filiaal.

Ik heb een Haagse Schatten/Help de horeca/Gifty – bon kan ik die inleveren?
Ja, zeker. Die zijn uitsluitend in te leveren wanneer je bij ons komt eten of komt afhalen. Jouw bestelling moet dan telefonisch worden doorgegeven. Let op: Deze cadeaubonnen kunnen dus niet gebruikt worden voor bezorgbestellingen i.v.m. de contactloze bezorging.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Je kunt bij ons met pin of contant betalen. 

Hoe laat sluit de keuken?
Onze keuken sluit om 17:00 op dinsdag t/m donderdag en 18:00 op vrijdag en zaterdag.

Kan ik een tafel reserveren?
Ons filiaal in Kijkduin is meer een shop dan een restaurant. Wel hebben wij binnen een bar waar je aan kunt zitten en een aantal terrastafels, meer bedoelt voor een snelle hap in plaats van uitgebreid dineren. Het is om die reden niet mogelijk om een tafel te reserveren.

Hebben jullie ook een terras?
Ja. Wij hebben een klein terras van ongeveer 6-8 tafels. Het is niet mogelijk om hiervoor te reserveren.

Ik heb een allergie, kan ik dan wel bij jullie eten?
Wij hebben een uitgebreide allergenen kaart. De sushi wordt vers gerold dus in principe kunnen we met elke allergie rekening houden. Laat de allergie tijdig weten aan ons personeel en het liefste ook bij de reservering vermelden.

TAKE AWAY/BEZORGINGEN

Ik kan niet bij jullie bestellen hoe komt dat?
Als je niet bij ons kan bestellen komt dat vaak doordat wij niet bezorgen bij jou thuis. Daarnaast komt het soms ook wel eens voor dat wij tijdens de avond genoodzaakt zijn om de website te sluiten, i.v.m. grote drukte. Je kan altijd even naar 1 van de restaurant bellen voor meer uitleg!

Hoe lang duurt het voordat een bezorgbestelling bij mij thuis is?
Wij streven ernaar om jullie bestelling binnen 1 uur na de besteltijd te bezorgen. Mocht dit langer duren, dan zorgen wij ervoor dat je gebeld wordt.

Vanaf hoe laat kan ik sushi komen ophalen?
Op dinsdag t/m donderdag tussen 12:00 en 17:00. Op vrijdag en zaterdag tussen 12:00 en 18:00. De tijden in onze webshop wijken hier net iets van af, ivm dat wij het eerste uur alleen sando’s verkopen.

Vanaf hoe laat bezorgen jullie?
Helaas bezorgen wij niet meer vanuit locatie Kijkduin.

Ik heb een allergie, kan ik dan wel bij jullie bestellen?
Ja, zeker. Om de allergenen kaart te kunnen bekijken ga je naar de website, druk je op ‘’take away’’, vervolgens op ‘’klik hier om sushi te bestellen’’, daarna op ‘’bestel online’’ en uiteindelijk kun je bij ‘’filters’’ aanvinken dat je de allergenen wilt zien. Onder elk product staan dan de allergenen vermeld. Je kan dit telefonisch altijd met ons checken.

Ik heb een klacht, bij wie kan ik terecht?
Je kunt tot ongeveer 18:00/19:00 uur ons filiaal bereiken. We stellen het erg op prijs als jullie meteen bellen, zodat we het gelijk kunnen oplossen. Mocht dit niet lukken dan zien wij graag een mail tegemoet naar kijkduin@desushimeisjes.nl